2015-02-26 09:09:00• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Szaturnusznak hála, képes lesz megzabolázni az energiáit, és a nehéz feladatokra fókuszálni, melyek precíz és kitartó munkát igényelnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Három bolygó is van a gondok területén, sajnos emiatt több hibát is véthet. Nehéz feladatokat adnak önnek a csillagok, szerencse, hogy testileg és szellemileg is fitt, így briliáns megoldásokkal állhat elő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója kellemesen kapcsolódik a Holdhoz, ha érvekről van szó, verhetetlenné válik. Üzleti érzéke erősen kidomborodik, a siker biztos, hiszen a Hold az Ikrek jegyében jár. Legyen kedves másokhoz, örüljön az érzéseinek, és azoknak is, melyeket önnel szemben mutatnak ki.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll, ami gondokat okozhat önnek, és a Merkúr miatt is hatalmába kerítheti a nyugtalanság. Könnyen lehet, hogy a saját lábában botlik el, mert az egyik nem akar mozdulni, a másik pedig nem akar várni...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter még mindig az Oroszlán jegyében áll, és kellemesen kapcsolódik az Uránuszhoz: ez sok izgalmat, vidámságot, lendületet, szerelmet ígér önnek. Hallgasson a megérzéseire!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Uránusz a 8. sorsterületen áll, de végre jó fényszögben a Jupiterrel. Ez a bolygóállás előnyös pénzügyi lehetőségeket kínál önnek, ami jelenthet baráti kölcsönt, banki ügyleteket, vagy kamatot is. Ma jókor lesz jó helyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Vénusz a Kos jegyében áll és közeledik a Jupiterhez. Épp itt az ideje, hogy önt is kényeztessék egy kicsit, halassza hát későbbre a kötelezettségeit, amennyire csak lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A magánélete kerül előtérbe, a Vénusz és a Mars még érzékibbé, és erotikusabbá teszik. Nem is csoda, ha nem nagyon tud odafigyelni a munkájára. Talán most még az elveiről is megfeledkezik... Legyen nyitott, és engedje magát meglepni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz és a Mars együtt állnak az ön szerelmet jelző területén, a Jupiter pedig a legjobb fényszöget veti ide. Ez örömet, kíváncsiságot és pozitív nyugtalanságot jelez. Ne fogadja el kritika nélkül mindenki véleményét.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Vénusz és a Jupiter hatására sugárzik az egész világ, ma mindenütt érezhető, hogy az emberek jó hangulatban vannak, optimisták és bizakodók. Ön is játékosabb és nagyvonalúbb tud lenni azokkal szemben, akik csak flörtölnek önnel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Csak úgy szikrázik az életörömtől: egész nap nem tud egy helyben csendesen megülni, beszédes kedvében lesz, és minden percben készen áll egy kis flörtre. Kíváncsiságának és nyíltságának köszönhetően megismerkedhet olyan emberekkel, akikkel nagyszerűen szórakozhat majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap együtt áll a Neptunusszal a Halak jegyében. Sugárzik, nevet, élvezheti az életet, flörtöl és jól szórakozik. Egy dologra ügyeljen: ne egyen többet a kelleténél!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: